خدمات کارشناسی تغذیه
نیاز انسان به خوراک یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر میباشد. احتیاج به خوراک دائمی است و ارگانیسم را مجبور میکند تا برای بدست آوردن خوراک و رفع گرسنگی کوشش کند.
تغذیه صحیح رشد را میسر میسازد، به تندرستی و طول عمر میانجامد و با تأثیر بر روی مغز و روان سبب رشد فکری میگردد.غذای انسان باید شامل پروتئینها، چربیها، کربوهیدراتها، مواد معدنی، ویتامین و آب باشد تا رشد و سلامت یاختههای بدن تأمین شود. این مواد با تغییراتی که در لوله گوارش حاصل میکنند قابل جذب میشوند و برای تأمین نیازهای حیاتی مورد استفاده یاختههای بدن قرار میگیرند.
بخشی از وظایف کارشناس تغذیه در مرکز مهرآفرین
- تهيه ، تنظيم و تدوين برنامه تغذيه مناسب بيـماران عادی و بيـماران رژيمي
- كنـترل ليست غذایی بيماران با هـماهنگي مسئولين بخش تشخیص مشکلات تغذیه ای بیماران با راهنمایی کادر پزشکی
- تهیه برنامه های اجــرایی برای رفع مشــکلات تغذیه بیماران
- ارائه بـرنامه و دستــورالعمل برای افزایش ارزش غذایی مواد خـوراکی
- نـظارت و كنـترل لازم در مراحل مختلف طبخ به منــظور حصـول اطمــينان از كـم وكيف مواد غـــذايي مورد استفاده و كيفيت طبخ به نحوي كه به ارزش غذایی مواد خللی وارد نشود.
- بررسي و كنترل آمار ميزان انواع غذاهاي مورد نياز مرکز مــهر آفرین در مقطع زماني و انطباق آن با آمار تعداد انواع بيماران
- اخذ نظر مشورتي با پزشكان معالج در مورد انواع غذاهاي رژيمي انواع بيماران در جهت تهيه رژيم مناسب بهبود روند بيماری
- نظارت كلی بر امر بهداشت درقسمت های مختلف مرکز بستری و درمان بیماران اعصاب و روان مهرآفرین